farm to table
engmosegaard meets byaasgaard 

En hel menu fra en enkelt gård!

 

På Byaasgaard serverer vi en to-retters menu, hvor alle råvarer kommer fra den samme gård. Og så spiser vi det lige ud til fjorden.

Alle råvarer kommer fra Engmosegaard, der ligger 1,5 km væk fra Byaasgaard. Så når vi siger spis lokale råvarer, så mener vi det.

Alt er økologisk og dyrket lokalt. Menuen bliver sammensat af de grønsager, der er i sæson i slutningen af juli, så den endelige menu afhænger af vejret. Men det er sikkert, at både forret og hovedret vil være spækket med lækre grønsager. Hovedretten vil også have mørt, mørt oksekød.

 

Vegetarmenu kan vælges. Drikkevarer kan købes - naturvin, juice, lokal øko-øl mv.

FRIspisning er arrangeret af Halsnæsfonden i samarbejde med Spisekammer Halsnæs og Torup Grejbank og med støtte fra Halsnæs Kommunes visionspulje.

Halsnæsfondens formål er at støtte aktiviteter, der styrker fællesskabet og livskvaliteten i Halsnæs. Læs mere på halsnæsfonden.dk.

20 kr. fra hver billet går til Halsnæsfonden til medfinansiering af nye aktiviteter.

 

Menu:

Gazpashosuppe med agurk og tomat
Sprødt brød med tomatpesto/relish


Rosa grillet oksetyndsteg med krydderurter
Grillet squash med rå fennikelsalat, dild og krydderurtepesto
Brasede blomkål med syltede hyldeblomster og løvstikkemayo
Kold kartoffelsalat med krydderurter

Vegetarmenu kan vælges

Adresse:

Amtsvejen 340, 3390 Hundested

Tid:

31. juli 2021 kl. 18

Pris:

300 kr

Udsolgt