top of page

Halsnæsfonden

FRIspisning er arrangeret af Halsnæsfonden i samarbejde med Spisekammer Halsnæs og Torup Ting og med støtte fra Halsnæs Kommunes visionspulje.

Hvis du bor i Halsnæs kommune og har en god ide til at skabe fællesskab, glæde og arbejdspladser lokalt, kan du måske få gavn af et samarbejde med Halsnæsfonden.

Vi kan give dig professionel sparring på dine ideer og hjælpe dig med at indsamle penge til at realisere dine ideer. Med vores viden om lokalområdet, vores netværk af dygtige lokale igangsættere, kendskab til det kommunale kan vi sætte dig i forbindelse med præcis de mennesker der kan hjælpe dig med at lykkes.

Halsnæsfonden støtter initiativer, der styrker sammenhængskraften i vores lokalområde. Vi støtter ideer og projekter, som gennem sociale, kulturelle, økologiske og bæredygtige initiativer sætter fokus på at styrke fællesskabet og livskvaliteten i Halsnæs. 

Fonden bygger på donationer fra mennesker, der ønsker at støtte udviklingen i Halsnæs, donationer son enten gives direkte til Fonden, via arv eller som doneres gennem crowdfunding. 

Læs mere på halsnæsfonden.dk      

bottom of page