top of page

Nanna & christopher,
Andelsgaarde

Lerbjerggård er Foreningen Andelsgaardes første gård, som forpagtes af Nanna og Christopher. Her dyrker de et hav af forskellige grøntsager, krydderurter og blomster og har plantet en masse frugttræer og bærbuske.

Jorden er under omlægning til økologi, og den dyrkes regenerativt, hvilket betyder, at jorden ikke pløjes eller vendes hvert år, men i stedet opbygges med en masse forskelligartede planterødder, præparater, komposter og jorddække. Alt sammen med formålet om at kunne binde CO2 i jorden og skabe en frugtbar og robust dyrkningsjord til de næste generationer.

Jorden til Lerbjerggård fylder 5 hektarer, hvoraf Nanna og Christopher kun dyrker på halvdelen af jorden; resten af jorden er udlagt til naturpleje.

Vi slår langbordene op på markerne og serverer et udsøgt vegetarisk måltid fra Nanna og Christophers  egen mark og fra nabogårdene. Rødder, der står for maden, har siden 2011 lavet pop up restauranter og events med fokus på økologi, bæredygtighed og naturvin.

Medbring selv tallerken, glas og bestik. Naturvin og lokal øl kan købes.

Rundvisning på gården starter 17.30 af Nanna og Christopher og 18.30 starter spisning. 

FRIspisning er arrangeret af Halsnæsfonden i samarbejde med Spisekammer Halsnæs og Torup Grejbank og med støtte fra Halsnæs Kommunes visionspulje.

Halsnæsfondens formål er at støtte aktiviteter, der styrker fællesskabet og livskvaliteten i Halsnæs. Læs mere på halsnæsfonden.dk.

Menu:

 

Menuen består af 3 serveringer,  langbordsstil med fadservering.

Råvarerne kommer til at afspejle den lokale sæson, og vi holder den plantebaseret.

Adresse:

Melbyvej 129, 3370 Melby

Tid:

14. august 2021 kl. 18.30

Rundvisning på markerne kl. 17.30

Bestil billet her: Dinnerbooking

Pris: 

375 kr

bottom of page